NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Salade van ananas, spinazie en pecannoten

Porties:
4 Personen

Bereiding:
10 minuten

Ingrediënten:

• 5 Del Monte ananassticks, in hapklare stukjes gesneden
• 25 g olijfolie
• 10 g witte wijnazijn
• ½ theelepel zout en peper, naar smaak
• 1 theelepel boter
• 80 g halve pecannoten
• 2 theelepels bruine suiker
• 180 g babyspinazie
• 100 g feta

Preparation:

1)Meng de olijfolie, azijn en kruiden in een kommetje, en zet deze dressing even apart. Verhit in een pannetje de boter op middelhoog vuur. Voeg de pecannoten toe als de boter heet is en roer ze om. 2)Voeg de bruine suiker toe en roer opnieuw tot de suiker na zo'n 2 à 5 minuten begint te karamelliseren. Leg de pecannoten voorzichtig op een met bakpapier beklede schaal, om af te koelen. 3)Doe de spinazie, ananas en feta in een grote slakom en schep alles door elkaar. Bestrooi de salade met de afgekoelde pecannoten en sprenkel de dressing voor het opdienen over de salade.

Meer lekkere recepten

x