NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Traybake met Kipkluifjes, ananas en krieltjes

Porties:
4 Personen

Bereiding:
15 minuten

Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten:

• 1 kilo kippenvleugels
• 1 el currypoeder
• 800 g broccoli
• 800 g krieltjes
• 1 blik Del Monte ananas chunks
• 4 el olijfolie
• ½ tl chilivlokken
• 10 g verse bieslook
• 4 el Sriracha mayo

Preparation:

1)Verwarm de oven voor op 200°C. 2)Meng de kippenvleugels met het currypoeder en spreid uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Snijd roosjes van de broccoli, schil de stam en snijd deze in blokjes. Halveer de krieltjes. Leg ze met de broccoli tussen de kippenvleugels. 3) Giet de ananas af en verdeel over de traybake. Besprenkel met de olijfolie en chilivlokken en breng op smaak met peper en zout. 4) Bak de traybake in 30 minuten goudbruin en gaar in de oven. 5) Hak de bieslook fijn. Bestrooi de traybake uit de oven met de bieslook en serveer met de sriracha mayonaise.

Meer lekkere recepten

x