
Type your research (product, recipe, blog...)


Taco’s al pastor met Ananas salsa
Ingrediënten:
• 2 paprika’s
• 2 rode uien
• 50 g ijsbergsla
• 2 limoenen
• 1 avocado
• 230 g Del Monte ananas stukjes op sap
• 5 g verse koriander
• 100 g feta
• 1 el zonnebloemolie
• 600 g shoarmavlees
• 8 mini tortilla’s
• Zout en peper naar smaak
Bereiding:
1)Snijd de paprika, ui en ijsbergsla in dunne reepjes. Snijd één limoen in partjes en halveer de andere. Meng de helft van de rode ui met het sap van een halve limoen en zet met de ijsbergsla apart. 2)Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Prak de avocado en meng met het sap van een halve limoen en een snufje zout. 3)Giet de ananas stukjes af en hak fijn. Hak de koriander grof en meng met de ananas. 4)Verkruimel de feta. 5)Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak hierin het pitavlees 5 minuten op hoog vuur aan. Zet het vuur lager en voeg de paprika en de ui (zonder limoensap) toe. Bak nog 5 minuten mee. 6)Warm de tortilla’s kort op in een (grill)pan. 7)Zet de tortilla’s op tafel met het vlees, de ijsbergsla, gemarineerde ui, avocadopuree, de ananas salsa, feta en limoenpartjes laat iedereen zijn of haar eigen tortilla vullen.

Onze selectie
Meer lekkere recepten
