NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

1886

Eerste gebruik van de Del Monte naam op een voedingsproductDel Monte koffie is een kwaliteitskoffie, speciaal verpakt voor het prestigieuze Del Monte Hotel in Monterey, Californië

1892

Het Del Monte® merk wordt geïntroduceerd als het bedrijf groeit en de naam Del Monte selecteert als merknaam voor een nieuwe lijn perziken in blik.

1909

Het Del Monte schild verschijnt voor het eerst op een blik etiket.

1996

Del Monte Gold® Extra Sweet ananasEen eerste nieuwe ananas soort in 15 jaar wordt geïntroduceerd

1997

NYSEOktober 1997, Fresh Del Monte Produce Inc. start handel op de NYSE (New York Stock Exchange) onder het FDP ticker symbool (Fresh Del Monte Produce)

2004

Verwerven van Del Monte Foods Europeeen toonaangevende producent en distributeur van bereid fruit, groenten en drunken in Europa, Afrika, het Midden Oosten en landen van de voormalige Sovjet Unie.

2007

Vestiging in de VAE met een state of the art faciliteit in Dubai, gespecialiseerd in verse en vers versneden fruit en groenten, evenals ultra-verse sappen voor het Midden-Oosten.

2008

Overname van de Costaricaanse groep Caribanawat leidt tot een aanzienlijke verhoging van de Del Monte® bananen en Del Monte Gold® Extra Sweet ananassen, geproduceerd in Centraal Amerika

2014

Opening van rijpfaciliteit in Parijs, FrankrijkVoorraad Capaciteit van 27T bananen met een extra capaciteit tot 500 pallets voor andere producten, zoals steenvruchten, citrusvruchten en tropisch fruit.

2016Extra faciliteit voor vers versneden fruit bijgebouwd in de Franse vestiging

2016

Fresh Cut Facility opened in France

2017

Del Monte® brand celebrates its 125th anniversary!125 years providing the best, fresh, prepared and processed fruits from farm to fork

x