NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Salade met garnalen en ananas

Serving:
0 Aantal personen

Ingrediënten:

• 8 grote rauwe garnalen, gepeld en schoongemaakt
• 1 Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas of 1 literblik Del Monte® ananas schijven, in stukjes
• 0,5 rode paprika, in smalle reepjes
• 600gr maïs
• 1 el ongezouten boter
• 2 tl cajunkruiden
• 450gr little gem, schoongemaakt
• Zout en peper
• Dressing naar keuze
• 250gr Del Monte® mango of 1 blik Del Monte® mango schijven op siroop, afgegoten
• 100ml azijn

Preparation:

1)Wrijf de garnalen in met de cajunkruiden. Verhit de boter in een koekenpan en bak de garnalen. 2)Bak de garnalen ongeveer 7 minuten per kant. 3)Haal de garnalen uit de pan en laat ze afkoelen op een bord met een vel keukenpapier. Meng de overige ingrediënten in een kom en leg de garnalen er op.

You might also like

x