NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Nasi met garnalen

Serving:
0 Aantal personen

Ingrediënten:

• 110gr Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas fijngehakt, of 1 blikje Del Monte® geraspte ananas, afgegoten
• 1 bosui, in smalle ringetjes
• 2 el sesamolie
• 2 el verse gember, geraspt
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
• 12 middelgrote tot grote rauwe garnalen, gepeld
• Roerei op basis van 1 groot ei
• 225gr afgekoelde zilvervliesrijst
• 60ml lichte sojasaus

Preparation:

1)Verhit de sesamolie in een braadpan. Voeg de knoflook, gember en garnalen toe. 2)Voeg als de garnalen roze beginnen te kleuren het roerei, de rijst en bosui toe. 3)Schenk de sojasaus er over en roer alles goed door. Voeg eventueel extra sojasaus toe naar smaak.

Onze selectie

You might also like

x