
Type your research (product, recipe, blog...)

/fruitsaladhead.png)
Kokos-vanille fruitsalade
Ingrediënten:
• 225gr Del Monte® aardbeien, gehalveerd
• 180gr Del Monte® Cantaloupe meloen, in blokjes
• 225gr Del Monte® druiven, rode of witte
• 225gr Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas, in stukjes of 1 blik Del Monte® ananas stukjes op sap 432gr, afgegoten
• 1 Del Monte® kiwi, gepeld en in plakjes
• 1 Del Monte® banaan
• 60gr geschaafde amandelen
• 110gr kokosrasp
• 110gr magere vanille yoghurt
• 2 eetlepels vloeibare honing
Preparation:
1)Meng het fruit in een grote kom. 2)Roer in een apart kommetje de yoghurt en honing door elkaar. 3)Voeg het yoghurt-honing mengsel toe aan het fruit en schep om. Zet het 1 uur afgedekt in de koelkast. 4)Strooi de kokosrasp en geschaafde amandelen vlak voor het serveren over de fruitsalade.
/fruitsaladlist.png)
Onze selectie
You might also like
