NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Kip met perzik en couscous

Serving:
4 Aantal personen

Ingrediënten:

• 4 kipfilets
• 1 Del Monte® ui, gesnipperd
• 450gr crème fraîche
• 1 el geconcentreerde kippenbouillon
• 1 zak waterkers
• 1 blik Del Monte® halve perziken 420gr, afgegoten
• 225gr ongezouten cashewnoten
• Zout
• Witte peper
• Olijfolie om te bakken
• Couscous

Preparation:

1)Breng de kipfilets op smaak met zout en peper. Bak ze rondom bruin in een pan met dikke bodem. 2)Voeg de ui toe en fruit enkele minuten. Breng intussen in een sauspan de crème fraîche met de bouillon aan de kook. Doe de waterkers in een blender en maal fijn. Voeg toe aan het room mengsel. Roer goed door en schenk het mengsel over de kip. 3)Voeg de perziken toe en laat 10 minuten sudderen. Voeg de cashewnoten toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. 4)Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de kip.

You might also like

x