NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Gelakte beenham met ananas

Serving:
0 Aantal personen

Ingrediënten:

• 1 grote beenham
• 900 ml Del Monte® ananassap
• 4 tenen knoflook, gepeld en geplet
• 10 hele tenen knoflook
• 60gr Dijon mosterd
• 300gr bruine basterdsuiker
• 500gr Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas in ringen of 1 literblik Del Monte® ananas schijven

Preparation:

1)Doe de ananassap en de 4 geplette knoflooktenen in een sauspan. Breng aan de kook, zet het vuur wat lager en laat nog 25 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en zet apart. 2)Verwarm de oven voor op 160 graden C. Kerf de beenham op 10 plaatsen in en stop de 10 hele knoflooktenen in de openingen. Leg de ham in een ovenschaal. 3)Meng de mosterd en basterdsuiker in een kommetje goed door. Smeer de beenham in met het mosterdmengsel. Verdeel de schijven ananas over de ham en zet ze vast met een prikker. Schenk het ananassap-knoflook mengsel in de schaal en zet de schaal in de oven. 4)Bak de ham ongeveer 20 minuten per 500gr. Haal de ham uit de oven en laat 15 minuten afkoelen. Haal de ananas schijven van de ham en snijd de ham in plakken. Serveer met de ananas.

Onze selectie

You might also like

x